NIEUW BINNEN!

HT Elektronica Outlet, onderdeel van Hermans Trading Witgoed Outlet, opgericht om de witgoed markt op een compleet andere manier te benaderen. Online verkopen met een persoonlijke touche, de klant echt een aantrekkelijke prijs te bieden, met het gemak van een webshop maar met echte ouderwetse service en persoonlijke benadering.

Probeert u het eens uit, wij kennen en herinneren onze klanten stuk voor stuk. Door een klein gedreven team van verkopers weten wij klanten aan ons te binden. Eerlijk en onafhankelijk advies dat is wat wij geven. Wij verkopen u het product wat bij u past, bij uw situatie, gezin of bij uw behoeftes.

Waar andere winkeliers te maken hebben met inkoop organisaties of bij merk A betere inkoop condities heeft dan bij merk C. Zijn wij echt onafhankelijk van Harman Kardon tot MSI van Lenovo tot aan Samsung

Marge is geen factor een tevreden klant die op verjaardagen verteld hoe fijn hij of zij geadviseerd is en hoeveel hij of zij bespaard heeft wel! Uw referentie aan uw bekenden is waar wij het voor doen. Heeft u een klacht meld het aan ons, bent u tevreden meld het aan anderen!

En nu komt Hermans Trading met het de elektronica Outlet waar wij als sinds jaren op de zakelijke markt ervaring hebben met de verkoop van bruingoed en elektronica presenteren wij HT Elektronica Outlet. U vind bij ons nieuw in de doos tegen de aller laagste prijs en zogenaamde verpakkingsschade, nieuw in de doos geen schade aan het product maar een wat minder mooie verpakking. Bij ieder product kunt u eenvoudig zien wat de staat is en hoe hoog uw voordeel is.

Wij willen dat u een vaste klant word, wij willen u terug zien iedere keer weer. Onze klanten service via de email staat 7 dagen per week voor u klaar!